Direct from swedish class

Hej hopp allihopa!
hälsningar från svenskalektionen!!
Alice och Ellinor :)

Plugga plugga sova sova

Hej allihopa!
Min dag har i princip bara bestått av plugg, plugg och åter plugg. Mina lektioner skulle ha börjat 11.35 men jag pallarade mig till skolan klockan 7.15 och satt där till 16.00 och pluggat matte. Hela jag är nu helt slut nu och det känns som om min hjärna är helt ur funktion. Asså börjar tvivla på om jag kan klara av den här pressen men har inte så mycket val än att bara stå ut och göra så gått jag kan!
Ni som läser det här, GE MIG VÄLDIGT GÄRNA TIPS PÅ HUR JAG SKA STÅ UT!!!
Nu blir det i alla fall sängen som gäller. Jag tror faktiskt att jag aldrig har längtat så här mycket till sängen!
Natti natti

Catch-up with Alice

Heey Yall!!
Denna underbart soliga dag spenderade jag med min fantastiska vän Alice. Vi hade lite "Catch-up time" och babblade på om allt möjligt om det senaste skvallret ;) och som de glee nödar vi är så blev det ett avsnitt av glee plus sång och dans till glee låtar!! hehe
Tack för en supermysig dag vännen min!

Dagens LÅT!!!

man kan inte annat än älska!!
get on the dance floor and start shake it!!!!

Vill ha sommar NU!

Det ända jag kan tänka på just nu är PLUGG. Plugg, plugg och bara en massa plugg... jag tror att jag aldrig har längtat så mycket till sommaren som jag gör nu, vill bara kunna ligga i solen och känna hur solen färgar mig brun som en pepparkaka medans man inte behöver oroa sig eller tänka på någonting. det är bara en väldigt lång tid kvar dit...

Från Badkrukan (Båstad) 2010 med Emelie!

KLÄNNING BESTÄLLD!!

En ganska ovanlig händelse händer i maj om några veckor... min mormor och min morfar ska nämligen gifta sig (de har varit skilda i 10 år) så nu är det dags för en återförening mellan dem igen ;) jag ställer då upp och är brudtärna som den ängel jag är och hittade och beställde min klänning idag som jag har letat efter i veckor, är verkligen super nöjd med den!!

http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/

Song Of Today

Har gått runt i skolan och nynnat på den här låten hela dagen!! Helt underbar och passar verkligen denna dag om man tittar ut genom fönstret och blickar upp mot himlen och ser vilket underbart väder det är ute.

Första inlägget för femhundrade gången

Hej alla fina!!
Jag har haft blogg säkert fem gånger tidigare och varje gång har det slut med att jag har lagt ner den efter två veckor. Men nu är jag redo att ge det ett nytt försökt och försöka vara aktiv som möjligt. men frågan är... varför startar jag igen och varför just nu?
Jo... min helt underbara vän Alice har precis startat en suuper fin blogg (som alla ni borde spana in) och jag blev ju såklart väldigt sugen på att ha en egen igen! Ni ser länken längst upp btw.
Så här är jag nu, redo för en nystart i livet och hoppas att jag för en gång skull kan hålla det jag lovar mig själv
Ha det gött och sov gott!!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0